Mircea Albulescu


Poza Mircea Albulescu - /actors/profiles/2/actorthumb2236.jpgNume Real: Iorgu Albulescu
Data nasterii: 04.10.1932
Oras natal: Bucuresti, Romania


Filmografie Mircea Albulescu

Capsuni in aprilie (2009 )
O legenda vie (2007 )
Tandretea lacustelor (2002 )
Detectiv fara voie (TV Series) (2001 )
Detectiv fara voie (2001 )
Casatorie imposibila (TV) (2000 )
Ochii care nu se vad (1997 )
Scrisorile prietenului (TV) (1997 )
Scrisorile prietenului (1996 )
Semne in pustiu (1996 )
Craii de Curtea Veche (1995 )
Cel mai iubit dintre pamanteni (1993 )
Rosenemil (1993 )
Mandroid (1993 )
Ramanerea (1992 )
Trahir (1992 )
Cel mai iubit dintre pamanteni (1992 )
Rămânerea (1992 )
Drumul cainilor (1991 )
Drumul câinilor (1991 )
Serenada pe Dunare (1989 )
Serenada pe Dunarea (1989 )
Flacari pe comori (Flames Over Treasures) (1988 )
Cantec in zori (1988 )
Punct si de la capat (1987 )
Zloty pociag (Train of Gold) (1987 )
Flacari pe comori (1987 )
Flăcări pe comori (1987 )
Ochii care nu se vad (1986 )
Ochii care nu se vad/Out Of Sight (1986 )
Anotimpul iubirii (1986 )
Totul se plateste (1986 )
Punct si de la capat (1985 )
Amurgul fantanilor (1984 )
Amurgul fantanilor (1983 )
Dragostea si revolutia (1983 )
Viraj periculos (1983 )
La capatul liniei (1982 )
La capătul liniei (1982 )
Inghititorii de sabii (1981 )
Wilhelm Cuceritorul (1981 )
Inghititorul de sabii (1981 )
Orgolii (1981 )
Semnul Sarpelui (1981 )
Ancheta (1980 )
Ediţie specială (1980 )
Cumpăna (1979 )
Un om in Loden (1979 )
Vacanta tragica (1979 )
Cumpana (1979 )
Omul in loden (1979 )
Vacanţă tragică (1979 )
Drumuri in cumpana (1979 )
Pentru patrie (1978 )
Editie speciala (1978 )
Drumuri in cumpana (1978 )
Actiunea "Autobuzul" (1978 )
Vacanta tragica (1978 )
Razboiul Independentei (Serial TV) (1977 )
Mania (1977 )
Mnia (1977 )
M?nia (1977 )
Tufa de Venetia (1977 )
Pentru patrie (1977 )
Editie speciala (1977 )
Ultima noapte a singuratatii (1976 )
Dincolo de pod (1976 )
Actorul si salbaticii (1975 )
Actorul şi sălbaticii (1975 )
Dincolo de pod (1975 )
Zile fierbinti (1975 )
Cursa (1975 )
Tatal risipitor (1974 )
Actorul si salbaticii (1974 )
Tatal risipitor (1973 )
Sapte zile (1973 )
Dincolo de nisipuri (1973 )
Trenul blindat (1972 )
Der Seewolf (Serial TV) (1971 )
Puterea si adevarul (1971 )
Prea mic pentru un razboi atat de mare (1970 )
Animale bolnave (1970 )
Neinfricatii (1969 )
Canarul si viscolul (1969 )
Prea mic pentru un razboi atat de mare (1969 )
Canarul şi viscolul (1969 )
Game pentru televiziune (1968 )
Vin ciclistii (1968 )
Vin cicliştii (1968 )
Dacii (1966 )
Pasarea furtunii (1957 )

Articole despre Mircea Albulescu

Gafe istorice in filme despre trecut
"Ticalosii" din film sunt personaje reale