Poster Ochii care nu se vad. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Ochii care nu se vad. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Ochii care nu se vad

Anul aparitiei: 1997
Durata:  minute
Producator: Studioul de Film TVR
Regizor: Dan Necsulea
Muzica: Cornel Fugaru
Imagine: Constantin Chelba
Montaj: Cristina Bratescu
Scenariul: Constantin Banu


Genul filmului

Drama


Ochii care nu se vad (Ochii care nu se vad (Serial TV))

Distributie: Ilinca Tomoroveanu, Virgil Andriescu, Adrian Paduraru, Adrian Pintea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Bogdan Musatescu, Catrinel Paraschivescu, Constantin Codrescu, Dana Mladin, Eugenia Bosanceanu, Ilarion Ciobanu, Ilie Gheorghe, Irina Movila, Manuela Harabor, Marcel Iures, Maria Ploae, Marian Ghenea, Mariana Buruiana, Mihai Voicu, Mircea Albulescu, Raluca Penu, Razvan Vasilescu, Traian Stanescu, Vlad Radescu,
Synopsis pentru filmul Ochii care nu se vad :  
Serial TV realizat de TVR, reluare si adaptare a unei teme dintr-un teleplay cu acelasi nume realizat de aceeasi echipa in anul 1986.
In zece episoade sunt povestiti trei ani din viata unei familii obisnuite, cu patru copii. Actiunea se petrece inainte si dupa Revolutia din decembrie 1989. In zilele tulburi ale revolutie doi dintre copii sunt impuscati, iar parintii, pentru a-si alina durerea provocata de pierderea lor, iau 12 copii de la orfelinat ca sa-i creasca.
Mama realizeaza o ancheta pe cont propriu pentru descoperirea celui care i-a omorat copii, care o conduce la descoperirea lui: un securist ajuns patron de night-club si unul dintre sefii Mafiei.

Website oficial: