Cinematex- webmaster tools

Sectiunea Webmaster Tools este destinata in special webmasterilor si proprietarilor / administratorilor de website-uri si pagini web. Daca aveti o pagina de internet si doriti sa preluati stiri sau informatii de la noi, atunci aveti mai jos urmatoarele modalitati de preluare a acestora, dar si detalierea instalarii pe site-ul dvs. CINEMATEX  ofera posibilitatea webmasterilor si vizitatorilor de a prelua stirile prin:
- RSS / XML - format 0.9 - 2.0
- iframe
- javascript
- preluare bannere
Selectati una din categoriile de mai sus pentru informatii detaliate!

Preluare stiri RSS/XML


Alegerea webmasterului modern! Puteti prelua de la noi stirile din cele 5 categorii separat, ultimele stiri din site, dar puteti in acelasi timp sa cautati pe site-ul nostru si sa preluati stirea direct prin RSS
Preluarea ultimelor stiri aparute pe site-ul cinematex Ultimele stiri Cinematex
Stirile din divertisment Stiri din divertisment
Sa nu crezi ca sunt barfite doar vedetele de la Hollywood Barfa celebritatilor
Ti-a placut un serial sau o emsiune de televiziune? aici afli tot ceea ce este nou in legatura cu ea Seriale si TV Show
Vrei sa stii ce se pregateste pentru tine la Hollywood? Sequels, Filme Noi, Premii si Competitii Filme si Cinema
Fii informat in permanenta! Cine e hot azi ... afli de aici Lifestyle, Vedete si Showbiz

Nou: Cauta direct pe CINEMATEX , si primesti rezultatele prin RSS. Tot ceea ce trebuie sa ai sunt cunostiinte avansate de HTML si RSS/XML. Iata un exemplu de formare de string RSS. Dorim sa cautam pe   CINEMATEX  dupa cuvantul "catalina" - tot ceea ce trebuie sa facem este sa format stringul de cautare:

/ro_rss.php?operation=quicksearch&description=catalina

E usor si ai informatia actualizata pe masura cautarii tale

Ce este RSS?
RSS (Really Simple Syndication) desemneaza o modalitate prin care poti obtine in timp real si in mod gratuit informatii de pe website-uri, inclusiv de pe Cinematex. RSS-ul presupune obtinerea automata a titlurilor de articole, a sumarului acestora si a linkurilor catre textul integral al acestora aflat pe site-ul furnizor de servicii RSS.

Cum pot utiliza serviciul RSS?
Pentru a incepe sa beneficiezi de serviciile RSS ai nevoie de un soft special pentru citirea stirilor de pe site-urile ce ofera servicii RSS. O mare varietate de astfel de softuri este disponibila, marea majoritate a lor fiind gratuite. Cele mai utlizate astfel de programe sunt disponibile sub forma aplicatiilor desktop pe care le poti descarca si instala pe computerul personal. De asemenea, exista si aplicatii server. Click aici pentru a gasi o lista cu softuri pentru citire RSS (Google).

Care sunt avantajele oferite de utilizarea serviciului RSS?
RSS-ul este o modalitate eficienta de a primi alerte atunci cand pe site-urile favorite apar noutati din domeniul tau de interes. In loc sa intri pe un anumit web-site pentru a cauta articole din domeniul tau de interes , RSS-ul te va informa automat atunci cand ceva nou din acest domeniu este postat. Da click pe o anumita sectiune pentru a obtine URL-ul RSS aferent, pe care il vei vedea in campul "Adress" al browser-ului tau. Pur si simplu copiaza acest URL si urmeaza instructiunile pentru a putea configure aplicatia ta RSS.

Cum pot utiliza RSS-ul Cinematex?
Pentru a incepe utilizarea serviciului RSS Cinematex, selecteaza din lista de mai sus acele rubrici care corespund cel mai bine domeniilor tale de interes, apoi da click pe butonul RSS sau pe titlul sectiunii si urmeaza instructiunile pentru a putea configura accesul aplicatiei tale la serviciul RSS.Daca ai nelamuriri in legatura cu modul de folosire a RSS/XML sau daca nu ai reusit sa integrezi cu success in site-ul tau fluxul de stiri de la noi, intra in legatura cu echipa de support tehnic sau cu webmasterul acestui site, pentru a te ajuta la integrarea scripturilor oferite de Cinematex