CINEMATEX.RO - cotidian romanesc de divertisment

Cinematex.ro este o revista zilnica editata de SC GLOBALWEB PRESENCE SRL Timisoara
Cod Unic de Inregistrare: 154403877 din 19.05.2003
Publicitate - contact : 0721 363835
ISSN: 1843-1380

Global Web Presence SRL este o companie romaneasca cu capital privat, creata in luna mai 2003. In prezent GWP detine peste 100 de site-uri, fiind prezenta pe piata online in 4 domenii de activitate: turism, divertisment online & servicii de stiri si informatii, dezvoltare website-uri & servicii internet si management pentru casino-uri online.

Infiintat in 2006, departamentul de stiri si divertisment al GWP a devenit in scurt timp un puternic furnizor de date si informatii pentru comunitatea romaneasca din domeniul divertismentului, deservind peste 100.000 de utilizatori romani inscrisi in prezent in baza noastra de date si peste 350.000 de utilizatori la nivel mondial. Prin informatiile publicate si furnizate partenerilor de afaceri, dar si clientilor si nu in ultimul rand utilizatorilor, GWP Entertainment doreste ca sa devina unul din principalii furnizori de informatie media de pe piata europeana.
Mai multe informatii despre Global Web Presence puteti gasi pe aici. Totodata, istoricul Global Web Presence SRL dar si planurile pe termen scurt le puteti gasi pe site-ul de prezentare in limba romana.

Echipa de editare

Echipa CINEMATEX are în componență un grup de redactori-editori care se ocupă de culegerea informațiilor direct de la surse, procesarea, redactarea, actualizarea și verificarea acestora. Contactul cu departamentele de programe ale posturilor tv, cu distribuitorii de filme, cu secretariatele literare ale teatrelor este permanent, garantând corectitudinea și actualitatea informațiilor de pe site. Calitatea acestora este supravegheată de un personal calificat iar imaginile prezentate pe site sunt procesate de un editor foto.

Tehnologii folosite

Informatiile aflate pe site-urile de divertisment ale GWP sunt grupate in baze de date MySQL, rulate pe o platforma Linux Debian. Site-urile sunt construite folosing tehnologia PHP, integrata cu CSS 2.0 si HTML. Paginile portalului de informatie cinematografica Cinematex.ro sunt generate dinamic, prin interogarea informatiilor in baza de date de catre coduri si clase de scripturi PHP. Pentru editarea, actualizarea si intretinerea site-ului echipa GWP a construit diverse aplicatii software folosind tehnologiile PHP, Java, JavaScript, CSS, CSS2.0, HTML, ShellScript

Locuri de munca

Pemtri moment nu exista nici un loc de munca disponibil in cadrul echipei GWP. Daca doriti puteti sa ne trimiteti un email la adresa [email protected] si noi vom lua legatura cu dvs. de indata ce apare un post care sa corespunda calitatilor si cunostiintelor dvs. Echipa GWP este compusa din web designeri, specialisti marketing si internet, web developeri, redactori, specialisti media/editori video, specialisti comunicare, web analyzers.

Informatii de contact

Pentru orice tip de informatie sau legatura cu personalul GWP va recomandam completarea formularului nostru de contact online. Daca doriti sa luati legatura cu noi telefonic, sau sa ne scrieti o puteti face folosind datele de mai jos:

Nume firma: SC GLOBAL WEB PRESENCE SRL
Adresa: Str. Linistei nr. 10 bl.83 ap.6 - 300283 Timisoara, Timis
Telefon: 0721 36 38 35
Cod Fiscal: R15440387
Numar de inregistrare ORC: J35/1156/2003

Plati si conturi IBAN GWP
Pentru platile catre firma noastra va rugam folositi datele de mai jos si conturile aferente:
Banca Romana pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale
Str. Socrates nr.1
Cod SWIFT: BRDEROBU
Cont IBAN ROL: RO76 BRDE 360 SV11065923600
Cont IBAN USD: RO21 BRDE 360 SV11066053600