Jared Leto


Poza Jared Leto - /actors/profiles/2/actorthumb2571.jpgNume Real: Jared Joseph Leto
Data nasterii: 26.12.1971
Oras natal: Bossier City, Louisiana, USA


Filmografie Jared Leto

Chapter 27 (2007 )
LORD OF WAR (2005 )
Alexander (2004 )
Panic Room (2002 )
Requiem for a Dream (2001 )
American Psycho (2000 )
Requiem For A Dream (2000 )
Fight Club  (1999 )
Black and White (1999 )
Fight Club (1999 )
Thin Red Line, The (1998 )
Urban Legends (1998 )
Basil (1998 )
Urban Legend (1998 )
Prefontaine (1997 )

Articole despre Jared Leto

Un rol pentru Jared Leto l-a adus intr-un scaun cu rotile
Lindsay Lohan dependenta de droguri si sex
Scarlett Johansson, singură, dar Ón căutarea bărbatului perfect
Lindsay Lohan consumă 2,5 grame de cocaină pe seară
Nick Lachey si Jessica Simpson - punct si de la capat