Poster Fight Club. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Fight Club. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Fight Club

Anul aparitiei: 1999
Durata: 139 minute
Producator: 20th Century Fox
Regizor: David Fincher
Muzica: John King & Michael Simpson -The Dust Brothers
Imagine: Jeff Cronenweth
Montaj: James Haygood
Scenariul: Jim Uhls


Genul filmului

Thriller
Actiune


Vezi trailerul filmului Fight Club in format maritTipareste pagina

Fight Club (Fight Club - Sala de lupte)

Distributie: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Jared Leto, Meat Loaf, Zach Grenier,
Synopsis pentru filmul Fight Club :  
Viata e un iad. Fara bani, cu o slujba monotona si stresanta, cu fiecare noua zi la fel ca cea de ieri, un tanar traieste fara speranta de mai bine si fara idealuri. Dar in viata lui apare cineva care il invata sa se miste si sa traiasca liber. Patrunde in labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde invata sa se bata, inlocuind, pentru a-si dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea. Dar intelege curand ca nu acesta e raspunsul la intrebarile sale.

Un insomniac devenit o veritabila bomba cu ceas (Edward Norton) si un comis-voiajor alunecos (Brad Pitt) canalizeaza agresivitatea masculina primara intr-o forma noua si socanta de terapie.

Conceptul lor se bucura de un succes urias si "cluburi de lupta" se formeaza in lumea subterana a fiecarui oras, pana cand o tipa senzuala si excentrica (Helena Bonham Carter) devine un obstacol in calea lor si declanseaza un sir de evenimente derulate dement, complet scapate de sub control, pana la uitarea de sine.

Website oficial: