Adrian Pintea


Poza Adrian Pintea - /actors/profiles/4/actorthumb4478.jpgNume Real: Adrian Pintea
Data nasterii: 09.10.1954
Oras natal: Romania


Filmografie Adrian Pintea

Natasha (2006 )
Daria, iubirea mea (TV Series) (2006 )
Femeia visurilor (2005 )
Elite, The (2000 )
Diplomatic Siege (1999 )
Ochii care nu se vad (1997 )
Une mere comme on n'en fait plus (TV) (1997 )
Une mere comme on n'en fait plus (1997 )
Domnisoara Christina (1996 )
Trancers 4: Jack of Swords (1994 )
Lurking Fear (1994 )
Mandroid (1993 )
Domnisoara Christina (TV) (1992 )
Domnisoara Christina (1992 )
Cei care platesc cu viata (1991 )
Mircea (1989 )
Un bulgare de huma (1989 )
Un bulgăre de humă (1989 )
Mircea (1988 )
Padureanca (The Forest Woman) (1987 )
Vulcanul stins (1987 )
Padurea (1986 )
Padureanca (1986 )
Padureanca  (1986 )
Adela (1984 )
Lumini si umbre: Partea II (TV) (1982 )
Lumini si umbre (TV) (1981 )
Iancu Jianu, haiducul (1981 )
Iancu Jianu, zapciul (1980 )
Falansterul (1979 )
Intre oglinzi paralele (1978 )
Mania (1977 )
Mnia (1977 )

Articole despre Adrian Pintea

Ultimele aplauze pentru Adrian Pintea
Nu mă las intimidat de femei!
Daria, iubirea mea un nceput de sezon cu totul special