Poster Lacrimi de iubire (TV Series). Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Lacrimi de iubire (TV Series). Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Lacrimi de iubire (TV Series)

Anul aparitiei: 2005
Durata:  minute
Producator: MediaPro Pictures
Regizor: Bogdan Tiberiu Dumitrescu, Iura Luncasu
Muzica: Florin Sever
Imagine:
Montaj:
Scenariul: screenwriter


Genul filmului

Romantic
Drama


Lacrimi de iubire (TV Series) (Lacrimi de iubire (Serial TV))

Distributie: Adela Popescu, Constantin Cotimanis, Dan Bordeianu, Adrian Stefan, Alexandra Pirici, Alexandru Barba, Andrei Aradits, Augustin Viziru, Bogdan Voda, Carmen Ionescu, Carmen Tanase, Cezara Dafinescu, Clara Voda, Cristi Hogas, Cristi Prisecaru, Elvira Deatcu, Florin Piersic, Gelu Nitu, Geo Dobre,
Synopsis pentru filmul Lacrimi de iubire (TV Series) :  
Familia Varlam se numara printre cele mai bogate familii din Romania, mai ales ca Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevarat imperiu.

El este recasatorit cu Simona (Carmen Tanase), care si-a implinit astfel visul de a trai in confort, intr-o vila luxoasa. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima casatorie este un baiat timid, cu principii solide, care tocmai se intoarce de la o specializare in strainatate. Caracterul lui linistit nu-l ajuta sa-si infrunte parintii in probleme sentimentale, mai ales ca acestia doresc foarte mult sa-l insoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relatii si putere.

Problemele familiei Varlam abia incep, pentru ca mai este si Nicole (Mihaela Barlutiu), fiica lui Grigore si sora vitrega a lui Mihai, o fata foarte frumoasa, dar rasfatata, crescuta in lux si obisnuita sa obtina tot ceea ce isi propune.

Intr-o zi, Varlam cumpara un imobil si pentru a evacua si singura familie ramasa, ii ofera Elenei Savu (Rodica Negrea) o slujba de bucatareasa la el in casa. Femeia se muta aici impreuna cu copiii ei, Maia (Nicole Gheorghiu), eleva in clasa a 12-a, si Ionut (Alexandru Barba), elev in clasa a doua.

Un alt personaj principal este Andrei Popa (Dan Bordeianu), student la Teatru, un tinar talentat, cu personalitate puternica, care isi adora mama, pe Angela (Cezara Dafinescu) cu care locuieste. Ei se descurca destul de bine, chiar daca Anghel (Gheorghe Visu), tatal lui Andrei, si-a parasit familia.

Andrei o curteaza pe Nicole, insa Grigore nu-l considera un candidat potrivit la mina fiicei lui. Alexandra (Adela Popescu) este si ea studenta, locuieste la Cluj, mai ales din cauza Amaliei (Elvira Deatcu), noua sotie a tatalui ei, care a reusit sa puna mina pe afacerile familiei. Insa Octav (Florin Piersic), tatal Alexandrei, moare in urma unei discutii foarte violente cu Amalia, iar Andrei se trezeste amestecat in acest scandal. Octav crede ca el este amantul sotiei lui, insa aparentele au fost inselatoare, Andrei e nevinovat si se trezeste complice intr-o tragedie pe care nu o prevazuse si nu o dorise... Insa Amalia nu este la fel de inocenta ca Andrei, pentru ca ea chiar are un amant: pe Grigore Varlam.

Alexandra isi da seama ca tatal ei a fost victima uneltirilor a doi oameni: Amalia, care prin inselaciune a obtinut averea acestuia si Grigore, fost partener de afaceri, care i-a provocat ruina. Ea pune la cale un plan de razbunare, si printre persoanele vizate se numara bineinteles si Andrei, care se indragosteste de ea. Pentru a-i distruge pe Grigore si Amalia, Alexandra se apropie de Mihai, incercind sa-l cucereasca.

Acesta reprezinta doar inceputul unei povesti complexe, in care pasiunile si interesele se infrunta puternic. Va invinge iubirea, ii va ajuta ea pe eroi sa biruie, avind de partea lor dreptatea, adevarul, onoarea? Fiecare din ei va afla raspunsul dupa ce va trece prin experiente de viata care lasa urme. Doar cei puternici rezista si de multe ori, iubirea te face puternic...

Nu insa intotdeauna...

Website oficial: