Cezara Dafinescu


Poza Cezara Dafinescu - /actors/profiles/8/actorthumb8474.jpgNume Real: Cezara Dafinescu
Data nasterii: 04.08.1948
Oras natal: Sibiu, Romania


Filmografie Cezara Dafinescu

Vocea inimii (TV Series) (2006 )
Lacrimi de iubire (TV Series) (2005 )
Atac in biblioteca (1992 )
Chirita la Iasi (1987 )
Coana Chirita (1986 )
Al patrulea gard, langa debarcader (1986 )
Secretul lui Nemesis (1985 )
Al patrulea gard, langa debarcader (1984 )
Intoarcerea Vlasinilor (The Return of the Vlasins) (1983 )
Dumbrava minunata (1980 )
Reteaua S (1980 )
Reteaua "S" (1980 )
Actiunea "Autobuzul" (1978 )
Buzduganul cu trei peceti (1978 )
Buzduganul cu trei peceti (1977 )
Razboiul Independentei (Serial TV) (1977 )
Explozia (1973 )
B.D. in alerta (B.D. - Brigada Diverse 2) (1971 )

Articole despre Cezara Dafinescu

Nicoleta, vedeta de carton