George Motoi


Nume Real: George Motoi
Data nasterii:
Oras natal: Romania


Filmografie George Motoi

Palatul brancovenesc de la Mogosoaia (1998 )
Atac in biblioteca (1992 )
Totul se plateste (1986 )
Colierul de turcoaze (1985 )
Furtuna in Pacific (1985 )
Masca de argint (1985 )
Adela (1985 )
Adela (1984 )
Misterele Bucurestilor (1983 )
Lumini si umbre: Partea II (TV) (1982 )
Linistea din adancuri (1982 )
Linistea din adancuri (1981 )
Lumini si umbre (TV) (1981 )
Trandafirul galben (1981 )
Ancheta (1980 )
Intoarcerea lui Voda Lapusneanu (1980 )
Al treilea salt mortal (1980 )
Reteaua S (1980 )
Reteaua "S" (1980 )
Intoarcerea lui Voda Lapusneanu (1979 )
Instanta amana pronuntarea (1976 )
Pe aici nu se trece (1975 )
Trecatoarele iubiri (1974 )
Intoarcerea lui Magellan (1973 )
Explozia (1973 )
Serata (1971 )
Decolarea (1971 )
Tinerete fara batranete (1969 )

Articole despre George Motoi