Poster Good Morning, Vietnam. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Good Morning, Vietnam. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Good Morning, Vietnam

Anul aparitiei: 1987
Durata: 119 minute
Producator: Touchstone Pictures
Regizor: Barry Levinson
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul: Mitch Markowitz


Genul filmului

Razboi
Drama
Comedie


Good Morning, Vietnam (Buna dimineata, Vietnam)

Distributie: Chintara Sukapatana, Forest Whitaker, Robin Williams, Tung Thanh Tran,
Synopsis pentru filmul Good Morning, Vietnam :  
La postul de radio al unei tabere americane din Vietnam vine un nou DJ, Adrian Cronauer (Robin Williams). El va transforma si revolutiona modul in care functiona pana atunci radioul si va deveni in scurt timp un adevarat fenomen in tabara americana din Vietnam.

Filmul este de departe cea mai buna prestatie actoriceasca a lui Williams intr-un film. Cu toate ca el vorbeste non-stop la microfon, regizorul a reusit performanta ca personajul sa nu spuna nimic despre el, personal nu stim de unde vine, ce a facut inainte de razboi, daca are familie, ce vise are. Lumea lui este redusa la materialele ce le face pentru programele radio.
Un veritabil actor de stand-up comedy, Robin Williams stie intotdeauna sa pastreze o distanta intre el si spectatori. Exact ca si un alt mare actor de comedie, Groucho Marx, umorul lui Williams face ca bariera dintre el si public sa fie impenetrabila, el folosind comedia ca strategie pentru refugiul sau personal.

Website oficial: