Poster Unfaithful. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Unfaithful. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Unfaithful

Anul aparitiei: 2002
Durata: 121 minute
Producator: Fox 2000 Pictures
Regizor: Adrian Lyne
Muzica: Jan A.P. Kaczmarek
Imagine: Peter Biziou
Montaj: Anne V. Coates
Scenariul: Alvin Sargent


Genul filmului

Drama


Vezi trailerul filmului Unfaithful in format maritTipareste pagina

Unfaithful (Infidela)

Distributie: Diane Lane, Richard Gere, Erik Per Sullivan, Kate Burton, Michelle Monaghan, Olivier Martinez,
Synopsis pentru filmul Unfaithful :  
UNDE CREZI CA VEI AJUNGE DACA MERGI PREA DEPARTE?

Edward si Connie Sumner formează un cuplu fericit, de vârstă medie, care trăieste din plin "visul american". Împreună cu fiul lor de opt ani, un câine si o menajeră, ei au o viată de invidiat în suburbiile orasului New York. Dar orice trai întâmpină si greutăti: acest mariaj fericit este tulburat de aparitia unui intrus atunci când Connie cunoaste, din întâmplare, un străin în Soho. Este o întâlnire ce o încântă - plină de mister, spontaneitate, sarm si risc. Aceasta o va împinge pe Connie într-o aventură care va deveni pentru ea o obsesie.

Când Edward îsi dă seama că sotia lui îl minte, suspiciunea îl determină să descopere totul despre infidelitatea ei. Chinuit de această situatie, îl înfruntă pe amantul ei si atunci află că poate fi dominat de furie asa cum nu si-ar fi putut imagina niciodată.

Poate oare o căsătorie să-si mai revină după ce a fost distrusă de înselăciune, vinovătie si durere?

Regizorul Adrian Lyne îmbină pasiunea si durerea în filmul Unfaithful / Infidelă, considerat „un thriller erotic despre limbajul trupului, care dezvăluie sentimentul de vinovătie.” În rolurile principale sunt Richard Gere, Diane Lane si Olivier Martinez. De asemeni, Lyne este producător alături de G.Mac Brown. Scenariul este semnat de Alvin Sargent si William Broyles, Jr. Pierre – Richard Muller, Lawrence Steven Meyers si Arnon Milchan sunt producătorii executivi ai filmului.

Website oficial: http://www.unfaithfulmovie.com/