Poster Poveste de cartier (aka. Cantec de iubire / Maneaua de Aur). Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Poveste de cartier (aka. Cantec de iubire / Maneaua de Aur). Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Poveste de cartier (aka. Cantec de iubire / Maneaua de Aur)

Anul aparitiei: 2006
Durata:  minute
Producator: MediaPro Pictures
Regizor: Theodor Halacu-Nicon
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul: screenwriter


Genul filmului

Muzical
Drama


Poveste de cartier (aka. Cantec de iubire / Maneaua de Aur) (Poveste de cartier)

Distributie: Jean de la Craiova, Monica Merisan, Sorinel Copilul de Aur, Cornel Palade, Florin Calinescu, Loredana Groza, Romica Tociu,
Synopsis pentru filmul Poveste de cartier (aka. Cantec de iubire / Maneaua de Aur) :  
"Cantec de iubire" se vrea o varianta autohtona a celebrului West Side Story adaptata la realitatile romanesti dintr-un cartier bucurestean.

O poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, cu o distributie din care fac parte nume consacrate precum Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade, dar si tineri care fac primii pasi pe taramul filmului.

Din ultima categorie face parte si Monica Merisan, care la doar 16 ani detine rolul principal in acest film si care se pare a uimit intreaga echipa cu talentul sau.

Partenerul ei din film este Sorinel Copilul de Aur, cunoscut al acestui gen muzical, un tanar cu un numar impresionant de fani pentru cei 15 ani ai sai.

Filmarile in diverse locuri din Bucuresti, au fost cu peripetii, fiind nevoie de forte de ordine pentru a tine in frau multimea doritoare de autografe.

O prezenta exotica in "Cantec de iubire" este Loredana, in rol de "femme fatale", insa ea isi pune amprenta si asupra coloanei sonore, interpretand o melodie compusa special pentru acest film.

Website oficial: