Vladimir Ilyin


Nume Real: Vladimir Ilyin
Data nasterii: 16.11.1947
Oras natal: Yekaterinburg, Rusia


Filmografie Vladimir Ilyin

Utomlyonnye solntsem 2 (2010 )
Palata N6 (2009 )
Utomlyonnye solntsem 2/Burnt by the Sun 2 (2008 )
Vanished Empire/L' impero scomparso (2007 )
Zayats nad bezdnoy (2006 )
Turetskiy gambit/Turkish Gambit (2005 )
Prezident i yego vnuchka (2001 )
Russkiy bunt (2000 )
Sibirskij tsiryulnik (The Barber of Siberia) (1998 )
Den polnoluniya (Day of the Full Moon) (1998 )
The Barber Of Siberia (1998 )
Den polnoluniya (1998 )
Pribytiye poyezda (1996 )
Zivot a neobycejna dobrodruzstvi vojaka Ivana Conkina (1994 )
Vspominaya Chekhova (1993 )
Vspominaya Chekhova/Remembering Chekhov (1993 )
Zateryannyy v Sibiri (Lost In Siberia) (1991 )
Zashchitnik Sedov (1988 )

Articole despre Vladimir Ilyin