Radu Beligan


Poza Radu Beligan - /actors/profiles/2/actorthumb2520.jpgNume Real: Radu Beligan
Data nasterii: 14.12.1918
Oras natal: Galbeni, Bacau, Romania


Filmografie Radu Beligan

Dupa-amiaza unui tortionar (2001 )
Urmasii Marelui Anonim (1997 )
Cui i-e frica de Virginia Woolf? (TV) (1995 )
Trahir (1993 )
Trahir (1992 )
Horea (1984 )
Galax, omul papusa (1984 )
Intoarcere la dragostea dintai (1981 )
Iancu Jianu, haiducul (1981 )
Intoarcerea la dragostea dintai (1981 )
Reteaua ?S? (1980 )
Iancu Jianu, zapciul (1980 )
Reteaua S (1980 )
Reteaua "S" (1980 )
Bratele Afroditei (1978 )
Cuibul salamandrelor (1976 )
Instanta amana pronuntarea (1976 )
Premiera (1976 )
Tata de duminica (1975 )
Singuratatea florilor (1975 )
Agentul Straniu (1974 )
Tata de duminica (1974 )
Intoarcerea lui Magellan (1973 )
Explozia (1973 )
Explozia (1972 )
Seful sectorului suflete (1967 )
Castelanii (1964 )
Pasi spre luna (1964 )
Pasi spre luna (1963 )
Lanterna cu amintiri (1962 )
Celebrul 702 (1962 )
Celebrul 702 (1961 )
Badaranii (1960 )
Casa de pe strada noastra (1957 )
Afacerea Protar (1956 )
Afacerea Protar (1955 )
Directorul nostru (1955 )
O scrisoare pierduta (1953 )
Lantul slabiciunilor (1952 )
Bulevardul 'Fluiera Vantu' (1950 )
Rasuna valea (1949 )
Visul unei nopti de iarna (1946 )
O noapte furtunoasa (1943 )

Articole despre Radu Beligan

Oana il vrea doar pe Florin Piersic