Natasa Raab-Gutul


Poza Natasa Raab-Gutul - /actors/profiles/20/actorthumb20412.jpgNume Real: Natasa Raab-Gutul
Data nasterii: 15.07.1953
Oras natal: Huedin, Cluj, Romania


Filmografie Natasa Raab-Gutul

Dupa ea (2007 )
Pacala se intoarce (Pacala 2) (2006 )
Somnul insulei (1994 )
Fara lumini de pozitie (1989 )
Lacrima cerului (1989 )
Martori disparuti (1988 )
Exista joi? (1988 )
Recital Ón gradina cu pitici (1987 )
Adela (1985 )
Acordati circumstante atenuante? (1984 )
Lumini si umbre: Partea II (TV) (1982 )
Lumini si umbre (TV) (1981 )

Articole despre Natasa Raab-Gutul