Victor Rebengiuc


Poza Victor Rebengiuc - /actors/profiles/1/actorthumb1845.jpgNume Real: Victor Rebengiuc
Data nasterii: 10.02.1933
Oras natal: Bucuresti, Romania


Filmografie Victor Rebengiuc

Nunta muta (2009 )
Medalia de onoare (2009 )
Contra timp (2008 )
Tertium non datur (2006 )
La urgenta (TV Series) (2006 )
Tertium non datur (2006 )
Dupa ea (2006 )
La urgenta (2006 )
Boborul (2004 )
Marele jaf comunist / The Great Communist Bank Robbery (2004 )
Un cartus de Kent si un pachet de cafea (2004 )
Un cartuş de Kent şi un pachet de cafea (2004 )
Marele jaf comunist (2004 )
Un cartu de Kent i un pachet de cafea (2004 )
Niki Ardelean, colonel in rezerva / Niki et Flo (2003 )
Hacker (TV Series) (2003 )
Niki Ardelean, colonel in rezerva (Niki si Flo / Cand din cap creierul iese afara) (2003 )
Raport despre starea natiunii (2003 )
Niki Ardelean, colonel în rezervă (2003 )
Tandretea lacustelor (2002 )
Transilvania. Istorie, legenda si mister (2001 )
Knai vdelem (1999 )
Cortul (1998 )
Viata de caine (1998 )
Spitalul special (TV) (1996 )
Prea tarziu (1996 )
Spitalul special (1996 )
Cel mai iubit dintre pamanteni (1993 )
Balanta (1992 )
Cel mai iubit dintre pamanteni (1992 )
Moartea unui artist (1991 )
Balanta (1991 )
Moartea unui artist (1989 )
Morometii (1988 )
Moromeţii (1988 )
Secretul armei secrete (1988 )
Secretul armei? secrete (1988 )
Secretul armei… secrete! (1988 )
Stlpii societii (1988 )
Punct si de la capat (1987 )
Padureanca (The Forest Woman) (1987 )
Punct şi de la capăt (1987 )
Morometii (1987 )
Padurea (1986 )
Padureanca (1986 )
Padureanca  (1986 )
Punct si de la capat (1985 )
Increderea (1984 )
Faleze de nisip (1983 )
Dreptate in lanturi (1983 )
Faleze de nisip (1982 )
De ce trag clopotele, Mitica? (1982 )
De ce trag clopotele, Mitica? (1981 )
Inghititorii de sabii (1981 )
Inghititorul de sabii (1981 )
Orgolii (1981 )
De ce trag clopotele, Mitică? (1981 )
Punga cu libelule (1980 )
Capcana (1980 )
Un om in Loden (1979 )
Omul in loden (1979 )
Un om în Loden (1979 )
Doctorul Poenaru (1978 )
Buzduganul cu trei peceti (1978 )
Cianura si picatura de ploaie (1978 )
Un om in loden (1978 )
Cianura şi picătura de ploaie (1978 )
Buzduganul cu trei peceti (1977 )
Buzduganul cu trei peceţi (1977 )
Doctorul Poenaru (1977 )
Profetul, aurul si ardelenii (1977 )
Uitarea (1977 )
Tanase Scatiu (1976 )
Tănase Scatiu (1976 )
Cantemir (1975 )
Dimitrie Cantemir (1975 )
Tanase Scatiu (1975 )
Scrisori apocrife (1975 )
Pescruul (1974 )
Şapte zile (1973 )
Zestrea (1972 )
Conspiraţia (1972 )
Castelul condamnatilor (1970 )
Diavolul i bunul Dumnezeu (1970 )
Cazul Pinedus (1970 )
Castelul condamnaţilor  (1969 )
Castelul condamnaţilor (1969 )
Ofierul recrutor (1969 )
Nai dilgata nost (1967 )
Padurea spanzuratilor (1965 )
Pădurea spânzuraţilor (1965 )
Padurea spanzuratilor (1964 )
Pisica de mare (1963 )
Cinci oameni la drum (1962 )
Darclee (1961 )
Omul de langa tine (1961 )
Poveste sentimentala (1961 )
Darclee (1960 )
Mandrie (1956 )

Articole despre Victor Rebengiuc

Dana Nabaru si Dragos Bucur si-au ales nasi de pe Internet
Dans pana-n zori 'La Urgenta'