Poster In familie (Serial TV). Apasa pentru a-l vedea in format marePoster In familie (Serial TV). Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului In familie (Serial TV)

Anul aparitiei: 2002
Durata:  minute
Producator: Prima TV
Regizor: Adrian Sitaru, Cosmina Popescu, Olga Avramov, Radu Jude
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul: Ana-Valentina Florescu


Genul filmului

Drama


In familie (Serial TV) (In familie (Serial TV))

Distributie: Adrian Titieni, Cosmin Selesi, Adela Popescu, Adriana Titieni, Alexandra Velniciuc, Andreea Bibiri, Andrei Aradits, Babriela Curpan,
Synopsis pentru filmul In familie (Serial TV) :  
In urma cu 14 ani au un grup de prieteni s-au cunoscut în caminele studentesti din Bucuresti si au devenit de nedespărtit în anii care au urmat. Lipsa mijloacelor materiale, greutatile pe care le-au intampinat si pe care le-au trecut cu bine impreuna stau la baza unei prietenii adevarate. Aceasta prietenie a generat curaj, loialitate si dorinta de a-si construi împreună un viitor solid.

In anii care au trecut de atunci, fiecare si-a croit propriul drum in viata. Au cunoscut succesul sub diverse forme. Si-au construit cariere, s-au casatorit, au avut copii, au divortat. Doar un singur lucru a ramas constant: prietenia care le defineste identitatea si ii motiveaza.

Această prietenie este pusă la încercare de moartea subita a lui Nicky Oprea, mentorul si protectorul grupului. Ceilalti doi frati, Mihai si Adrian, se intorc unul impotriva celuilalt intr-o lupta pentru putere care-i va desparti si va scoate la iveala anumite secrete.

Acest eveniment tragic ii influenteaza profund si pe ceilalti patru prieteni - Florin, Diana, Iulia si Carmen. Intr-un fel sau altul, toti sunt nevoiti sa-si reanalizeze trecutul, prezentul si viitorul.

Un personaj puternic si carismatic, Nicky a fost leader-ul acestui grup. Ambitia care îl caracteriza, faptul ca avea numeroase relatii si că stia să fie tot timpul la locul si momentul potrivit, i-au adus o avere personala considerabila si l-au ajutat sa-i protejeze si sa-i sprijine pe toti cei din jurul său.

Cu toate acestea, în realitate, Nicky nu era omul pe care îl stiau toti. Se pare că nici moartea lui nu a fost un simplu acccident. Cine a vrut sa-l omoare? Si de ce?

Totusi, cea mai urgenta problema care trebuie rezolvata este viitorul proiectului de constructii, in care fiecare dintre ei este implicat. Proiectul avea menirea sa furnizeze locuri de munca, apartamente pentru câtiva dintre ei si securitate financiara. Trebuia sa fie o investitie comună si de viitor.

Sfarsitul prematur al lui Nicky ameninta totul. Vor reusi să găsească impreuna o solutie de a merge mai departe ?

Website oficial: