Poster Tears of the Sun. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Tears of the Sun. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Tears of the Sun

Anul aparitiei: 2003
Durata: 118 minute
Producator: Revolution Studios
Regizor: Antoine Fuqua
Muzica: Hans Zimmer
Imagine: Mauro Fiore
Montaj: Conrad Buff IV
Scenariul: Alex Lasker


Genul filmului

Thriller
Drama
Actiune


Vezi trailerul filmului Tears of the Sun in format maritTipareste pagina

Tears of the Sun (Lacrimi din Soare)

Distributie: Bruce Willis, Monica Bellucci, Cole Hauser, Eamonn Walker, Fionnula Flanagan, Paul Francis, Tom Skerritt,
Synopsis pentru filmul Tears of the Sun :  
ANTRENAT SA RESPECTE ORDINELE
A DEVENIT EROU INCALCANDU-LE.

„Singurul lucru necesar pentru ca răul sa triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.”
Edmund Burke

Regizorul Antoine Fuqua, cel care ne-a purtat pe străzile rău famate din Los Angeles oferindu-ne o realitate dură in filmul, onorat cu un Oscar, Zi de instructie, ne prezintă acum o mărturie despre eroism in contextul unei situatii disperate, in filmul Lacrimi din soare, care îl are ca protagonist pe Bruce Willis.

Locotenentul A.K. Waters din fortele speciale ale marinei, SEAL, si grupa sa de luptători de elită sunt obligati să aleagă între datoria de militar si simtămintele umanitare proprii, între a îndeplini orbeste ordinele primite, în mijlocul unui conflict sângeros, sau a găsi curajul să-si urmeze constiinta si sa asigure protectie unui grup de refugiati nevinovati.

După căderea regimului democratic din Nigeria si preluarea puterii de către un dictator militar fără scrupule, Lt. Waters cu oamenii lui sunt trimisi în misiune pentru a o scoate din zona de conflict pe doctorita Lena Kendricks (Monica Bellucci), din organizatia Medici fără frontiere.

Dr. Kendricks, cetateană americană prin căsătorie, acordă asistentă medicală victimelor războiului civil la o misiune catolică din regiune. La sosirea lui Waters, doctorita refuză să plece, punând conditia ca protejatii ei sa fie ajutati să se refugieze îm tara vecină. Altfel, urmau sa fie victime sigure ale rebelilor.

Waters primeste ordin de la superiorul lui, Cpt. Bill Rhodes, Tom Skerritt, să nu se amestece sub nici un motiv în conflictul local. Martori directi ai brutalitătii si cruzimii bandelor de rebeli, Waters si oamenii săi nu pot ramâne stane de piatră si trec de partea cauzei apărate de doctorită riscându-si vietile, decisi să-i escorteze pe localnici până la granită.

Drumul lor prin junla neprietenoasă este plin de primejdii, sunt urmăriti de bandele de rebeli pe care nu de multe ori trebuie să-i înfrunte. Incrâncenarea urmăritorilor se explică în cele din urmă. Printre refugiati se află si singurul supravietuitor al fostei familii conducătoare, care trebuia eliminat cu orice pret. Waters si trupa au de ales între viata unui singur individ si vietile protejatilor si nu în ultimul rând, al propriei lor vieti.

Revolution Studios prezintă o productie Michaell Lobell/Cheyenne Enterprises, Lacrimi din soare (Tears of the Sun), pentru Columbia Pictures, cu Bruce Willis si Monica Bellucci în rolurile principale. Regia filmului este semnată de Antoine Fuqua. Scenariul – Alex Lasker si Patrick Cirillo. Producător executiv – Joe Roth. Producători Michael Lobell, Arnold Rifkin si Ian Bryce.

Website oficial: http://www.sonypictures.com/movies/tearsofthesun/