Poster Sex and the City 2. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Sex and the City 2. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Sex and the City 2

Anul aparitiei: 2010
Durata:  minute
Producator:
Regizor: Michael Patrick King
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul:


Genul filmuluiSex and the City 2 (Totul despre sex 2)

Distributie: Kristin Davis, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon,
Synopsis pentru filmul Sex and the City 2 :  
Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosință de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) mușcă încă o dată din mărul promisiunilor new-yorkeze, trăindu-și viețile tumultoase și poveștile de dragoste într-o urmare cu adevărat strălucitoare.
Ce se întâmplă după ce spui “DA?”  Viața lor de acum este tot ceea ce și-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aștepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic și captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas.  Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiționale de neveste, mame, etc.
În fond, uneori trebuie să-ți mai faci de cap cu prietenele!
Michael Patrick King este cel care a scris scenariul și a regizat “Sex and the City 2.”  În rolurile principale ale filmului joacă Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon, alături de John Corbett, Chris Noth și David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson și Mario Cantone.  King împreună cu Sarah Jessica Parker, Darren Star și John Melfi sunt producătorii filmului.  Toby Emmerich, Richard Brener și Marcus Viscidi sunt producătorii executivi.  Filmul se bazează pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat după personajele cărții lui Candace Bushnell. 
Echipa din spatele camerei de filmat îi include pe mulți dintre realizatorii tradiționali ai serialului “Sex and the City”, cum ar fi directorul de imagine John Thomas, scenograful Jeremy Conway, editorul Michael Berenbaum, designer-ul de costume Patricia Field, sau compozitorul Aaron Zigman.
New Line Cinema prezintă, în asociere cu Home Box Office și Village Roadshow Pictures, o producție Darren Star, filmul “Sex and the City 2,” în regia lui Michael Patrick King, difuzat de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.

Website oficial: