Poster Doctori de mame (TV Series). Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Doctori de mame (TV Series). Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Doctori de mame (TV Series)

Anul aparitiei: 2008
Durata:  minute
Producator: Promance
Regizor: Craig Lines, Shani Grewal, Peter Kerek
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul: Sinziana Popescu


Genul filmului

Romantic
Drama


Doctori de mame (TV Series) (Doctori de mame (Serial TV))

Distributie: Bebe Cotimanis, Eugenia Serban, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Alexandru Jitea, Cristi Balint, Irina Antonie, Lili Sandu, Maria Ploae, Mihai Ghior, Oana Tache, Victoria Raileanu, Virgil Ogasanu,
Synopsis pentru filmul Doctori de mame (TV Series) :  
Mihnea Zaharescu (Vlad Zamfirescu), Ana Dragan (Eugenia Serban) si Augustin Popa (Virgil Ogasanu) sunt cei trei actionari ai cabinetului particular "Materna", caruia ii trec pragul multe femei care se pregatesc sa devina mame. Mihnea este un barbat ambitios care a avansat in cariera, dar nu este fericit pe deplin pentru ca nu poate renunta la sentimentele care inca il mai leaga de Mara Manea (Medeea Marinescu), fosta lui mare iubire, pe care a parasit-o din cauza reticentei de a-si intemeia o familie.

Acum, Mihnea si Mara lucreaza impreuna la cabinet, dar niciunul nu lasa sa se intrevada sentimentele pe care le nutresc. In viata lui Mihnea apare Diana Popovici (Lili Sandu), o femeie frumoasa care stie exact ce vrea de la viata. Aparitia ei nu este bine vazuta de mama lui Mihnea, Letitia Zaharescu (Maria Ploae), o femeie cu suflet mare care vrea sa isi vada baiatul intr-o relatie stabila.

Colega si partenera lui Mihnea, doctorita Ana Dragan (Eugenia Serban) are la randul ei o viata complicata. Ea isi dedica o mare parte a timpului pacientelor si isi doreste recunoasterea profesionala intr-o lume dominata de barbati. In plan personal insa, Ana traieste o drama: nu reuseste sa se inteleaga cu fiica ei Cristina (Victoria Raileanu). Adolescenta considera ca absenta mamei si preocuparea excesiva a acesteia pentru cariera sunt principalele motive pentru care relatia lor este definitv compromisa. Aflata la varsta critica a adolescentei, Cristina se refugiaza intr-o poveste de iubire cu profesorul ei de engleza, Paul Cristea (Mihai Ghior), dragoste care nu este vazuta cu ochi buni de Ana.

La varsta maturitatii, dupa un esec in viata sentimentala, Ana are o relatie cu seful sectiei de ginecologie, Stefan Dinu (Constantin Cotimanis), un barbat trecut printr-un divort dificil. Cu toate ca o iubeste pe Ana, Stefan nu este dispus sa oficializeze aceasta relatie.

Cazurile descrise in serialul "Doctori de mame" sunt situatii limita, provocari nascute din indiferenta si neglijenta umana. Din 19 octombrie, de la ora 19.30, ACASA incepe "Doctori de mame", un serial marca Promance plin de emotii si sperante.

Website oficial: