Poster He's Just Not That Into You. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster He's Just Not That Into You. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului He's Just Not That Into You

Anul aparitiei: 2009
Durata: 129 minute
Producator: Flower Films (II)
Regizor: Ken Kwapis
Muzica:
Imagine: John Bailey
Montaj: Cara Silverman
Scenariul: Abby Kohn


Genul filmului

Comedie


Vezi trailerul filmului He's Just Not That Into You in format maritTipareste pagina

He's Just Not That Into You (Despre barbati si nu numai...)

Distributie: Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Bradley Cooper, Claudia DiMartino, Douglas Barcellos, Drew Barrymore, Frances Callier, Ginnifer Goodwin, Hedy Burress, Jennifer Connelly, Joan M. Blair, Justin Long, Kevin Connolly, Scarlett Johansson, Scarlett Johansson, Wilson Cruz,
Synopsis pentru filmul He's Just Not That Into You :  
Bazat pe bestseller-ul de imensa popularitate “Sex and the City”, scris de Greg Behrendt si Liz Tuccillo, “He’s Just Not That Into You” spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei, incercand sa desluseasca semnalele pe care le lanseaza sexul opus … in speranta ca vor fi singurele exceptii la regula “fara exceptii”.

Filmul se lauda cu o distributie de zile mari, care-i include pe: castigatorul premiului Academiei, Ben Affleck, in rolul lui Neil; pe Jennifer Aniston, in rolul lui Beth; pe Drew Barrymore, care o interpreteaza pe Mary; pe Jennifer Connelly, premiata cu premiul Academiei, in rolul Janine; Kevin Connolly, in rolul lui Conor; Bradley Cooper, in rolul lui Ben; Ginnifer Goodwin, in rolul Gigi; Scarlett Johansson, in rolul Anna; Kris Kristofferson, in rolul Ken; si Justin Long, in rolul Alex.

“He’s Just Not That Into You” este regizat de Ken Kwapis, dupa un scenariu de Abby Kohn & Marc Silverstein, bazat pe cartea lui Greg Behrendt si Liz Tuccillo. Nancy Juvonen a produs filmul, avandu-i ca producatori executivi pe Drew Barrymore, Toby Emmerich, Michele Weiss si Michael Beugg, iar pe Michael Disco si Gwenn Stroman ca producatori asociati.

Echipa de creatie din spatele camerei de fimat este condusa de directorul de imagine John Bailey, scenograful Gae Buckley, editorul Cara Silverman, designerul de costume Shay Cunliffe, compozitorul Cliff Eidelman, si coordonatorul muzical Danny Bramson, castigator al unui premiu Grammy.

New Line Cinema prezinta o productie a Flower Films, filmul lui Ken Kwapis, “He’s Just Not That Into You”, care va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie afiliata Warner Bros. Entertainment Company.

Website oficial: