Poster Poveste de cartier. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Poveste de cartier. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Poveste de cartier

Anul aparitiei: 2008
Durata: 90 minute
Producator: Eurofilmart
Regizor: Theodor Halacu-Nicon
Muzica: Catalin Enache
Imagine: Marius Ivascu
Montaj:
Scenariul: Denis Dinulescu


Genul filmului

Romantic
Muzical
Drama


Vezi trailerul filmului Poveste de cartier in format maritTipareste pagina

Poveste de cartier (Poveste de cartier)

Distributie: Monica Merisan, Sorinel Copilul de Aur, Adriana Nicolae, Anca Ionilete, Andreea Doinea, Andreea Posea, Andrei Sever, Augustin Viziru, Aurelian Oprea, Bruno Neagu, Catalin Mancafa, Cornel Palade, Cornelia Dana Suler, Cornelia Tudor, Cristian Trasca, Cristina Ioana, Cristina Pana, Florin Calinescu, Gheorghe Gheorghiu, Ion Stoicescu, Jean de la Craiova, Madalina Ghitescu, Maria Miroiu, Migdale, Mihaela Betiu, Nicodim Ungureanu, Octavian Strunila, Radu Rupita, Romica Tociu, Simona Badulescu, Sterian Mirica, Vali Rupita, Virgil Constantin,
Synopsis pentru filmul Poveste de cartier :  
"Poveste de cartier" se vrea o varianta autohtona a celebrului West Side Story adaptata la realitatile romanesti dintr-un cartier bucurestean.

O poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, cu o distributie din care fac parte nume consacrate precum Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade, dar si tineri care fac primii pasi pe taramul filmului.

Din ultima categorie face parte si Monica Merisan, care la doar 16 ani detine rolul principal in acest film si care se pare a uimit intreaga echipa cu talentul sau.

Partenerul ei din film este Sorinel Copilul de Aur, cunoscut al acestui gen muzical, un tanar cu un numar impresionant de fani pentru cei 15 ani ai sai.

Filmarile in diverse locuri din Bucuresti au fost cu peripetii, fiind nevoie de forte de ordine pentru a tine in frau multimea doritoare de autografe.

Website oficial: