A Breed Apart (In casa vulturilor)

Distributie: Kathleen Turner, Powers Boothe, Rutger Hauer,
Poster A Breed Apart. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Anul aparitiei : 1984
Durata : 95 minute
Website oficial:
Producator:
Categorie : Drama, Actiune,
Regizor: Philippe Mora
Muzica:
Imagine:
Montaj:
Scenariul: Paul Wheeler
Detalii despre filmul A Breed Apart :  
Rutger Hauer este Jim Malden un veteran al razboiului din Vietnam pe care destinul se incapataneaza sa-l puna la incercari dintre cele mai grele. Ca si cand urmarile nefaste ale razboiului nu ar fi fost de ajuns, Jim si-a vazut murind sotia si copilul. Pentru a uita acest trecut sumbru, Jim s-a retras pe o insula exotica unde traieste ca un pustnic avand grija de o specie de vulturi aflata pe cale de disparitie.

Singuratatea sa este tulburata doar de Stella Clayton (Kathleen Turner) si de tanarul ei fiu Adam care impreuna au o mica afacere pe continent.

Intr-o zi pe insula apare un turist care se da drept fotograf dornic sa pozeze vulturii. Adevaratul scop al acestuia este insa cu totul altul. Angajat de un colectionar excentric si putred de bogat, "turistul" a venit cu misiunea speciala de a fura cat mai mai multe oua.

Cand Jim isi da seama de intentia acestuia este dispus sa faca orice pentru a-l opri. Finalul filmului ofera o confruntare extrema intre cei doi, din care nu lipsesc rafalele de mitraliera si situatile limita.

Frumoasa Stella isi evidentiaza pe langa picioarele frumoase calitatile de luptatoare ceea ce nu-l lasa deloc indiferent pe Jim.