Poster Transporter 2. Apasa pentru a-l vedea in format marePoster Transporter 2. Apasa pentru a-l vedea in format mare
Posterul filmului Transporter 2

Anul aparitiei: 2005
Durata: 87 minute
Producator: Europa Corp.
Regizor: Louis Leterrier
Muzica:
Imagine: Mitchell Amundsen
Montaj: Christine Lucas Navarro
Scenariul: Luc Besson


Genul filmului

Crima
Actiune
Thriller


Vezi trailerul filmului Transporter 2 in format maritTipareste pagina

Transporter 2 (Curierul 2)

Distributie: Jason Statham, Kate Nauta, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Andy Horne, Bill Wilson, Doug MacKinnon, Francois Berleand, George Kapetan, Gregg Davis, Gregg Weiner, Hunter Clary, Jason Flemyng, Jeff Chase, Keith David, Marc Macaulay, Marty Wright, Matthew Modine, Raymond Tong, Shannon Briggs, Tim Ware,
Synopsis pentru filmul Transporter 2 :  
Frank Martin este cel mai bun in meseria sa. Fost membru al Fortelor Speciale, el isi ofera serviciile de curier special oricui le solicita, transportand colete - continand obiecte sau chiar fiinte umane. Regula sa este simpla: livreaza marfa si nu pune intrebari.

La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala.

In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal.

Website oficial: